Du er her: Skip Navigation LinksHjem \ Personlige oplysninger Vis som: ListeGitter

Personlige oplysninger

Persondatapolitik.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når

du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker

f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer

eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, kunde eller abonnent, øvrig brug af services eller

foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske

oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer. I det omfang du selv giver

eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn,

telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med

oprettelse af login eller ved køb.

Formål:

For at du kan handle hos os ved Busk & Svith(engroshandel) og via vore to Web-Shops.: jul-lys.dk

eller primalshop.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn eller

Firmanavn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Se. nr. (kun ved engroshandel)

og vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varer til

dig, udsende fakturaer og kontoudtog samt sende nyhedsinformationer, hvis det ønskes.

Vi benytter NETS til håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om

betalingskort. Bemærk at ved fakturering og indbetaling opbevares fakturerings- og

bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og

bogføringsloven.

Periode for opbevaring

Private personoplysningerne registreres hos Busk & Svith og opbevares i fem år, hvorefter

oplysningerne slettes. Oplysninger om se. nr. registrerede virksomheder slettes ved et års udgang

fem år efter sidste registrering på kontoen.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af

dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles

og hvorfor.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller

ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab,

misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Ejeren og de ansatte hos Busk & Svith har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige er: Busk & Svith, Ballegård v/ Niels Svith.

Oplysninger afgivet til Busk & Svith videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand,

og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Indsigt og klager

Som registreret hos Busk & Svith har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har

også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du kan desuden til enhver tid

gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der

bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du

ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Busk & Svith via e-mail:

ordre@buskogsvith.dk att.: Niels Svith. Ikke alle oplysninger kan slettes, da de kan være

underlagt regnskabsmæssig opbevaringspligt

Disse rettigheder har du efter Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven, der træder i kraft

25.05.2018.

Hvis du vil klage over vores behandling af personoplysninger, kan du klage til Datatilsynet :

http://www.datatilsynet.dk/

Cookies

På www.jul-lys.dk og www.primalshop.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet

og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til Busk & Svith:

ordre@buskogsvith.dk

Udgiver

Busk & Svith, Ballegård v/Niels Svith

Ballevej 20

8560 Kolind

Tlf.: 86391600

Mail: ordre@buskogsvith.dk

Se. nr.: DK 47928354

24.05.2018


Busk & Svith - Ballevej 20 - Koed - DK-8560 Kolind - Telefon +45 86391600 - Fax +45 86392444 - E-mail ordre@buskogsvith.dk - CVR 47928354
Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside